Vervoerder mySendle verkoopt ‘ja’ aan bedrijven die meer willen verzenden

Waar PostNL, DHL, GLS en DPD aangeven extra zendingen van zakelijke klanten niet meer aan te kunnen, staat mySendle klaar om dit logistieke gat op te vullen. “Juist in deze periode staan wij klaar om bedrijven te helpen met het verzenden van pakketten”, aldus een woordvoerder van mySendle.

Warehouse logistics is important

PostNL verscheen vorige week op Nu.nl in een artikel over het feit dat ze ‘nee’ verkoopt aan bedrijven die méér willen verzenden. Door Covid-19 is onlineverkoop enorm toegenomen waardoor de eindejaarsdrukte van 2020 onvoorspelbaarder is dan ooit. De kans is groot dat er pakketten zullen blijven liggen, terwijl dit juist voorkomen kan worden door oplossingen die andere vervoerders bieden.

Een redelijk nieuwe speler in de vervoerderswereld mySendle, ziet wat er gebeurd en staat klaar om bedrijven te helpen in deze drukke periode. Door hun uitgebreide netwerk biedt mySendle de mogelijkheid om zendingen te spreiden waardoor ze deze extra drukke periode aankunnen. “Vooral in deze periode kunnen wij net wat meer betekenen en bedrijven ondersteunen, wij zien dit als onze plicht”.

Profiteer direct en maak een gratis account aan bij mySendle om uw pakketten zonder vertraging te kunnen verzenden!

Vragen over pakketten versturen met mySendle? Vraag nu informatie aan!

More than sending

Bekijk de video voor meer informatie of bezoek onze supportpagina.